Invata sa bei cu talent


betivAsa, deci? Ti-ai primit ajutorul de somaj / alocatia copiilor si planuiesti sa-i „spargi” pe toti in bodega? Nu fi tamp, invata sa bei cu talent. Acest sport poate face vitime in randul diletantilor.

Asculta-mi sfaturile si poti deveni un consumator de succes, un Dalai Lama printre betivi, mare maestru cu gat de argint.

Niciodata nu amesteca bauturile. Consuma mereu bauturi care au un numitor comun: alcoolul. In niciun caz nu amesteca cu suc, cafea sau, doamne fereste, apa.

Bea incet. Graba strica treaba. nu uita ca oomul bea de placere, asa ca prelungeste-ti cat poti placerea, inainte sa uiti tot. Bautura e de fapt un motiv sa filozofezi, sa iti aduci aminte de … amintiri. Ai destule de povestit, asa ca intre doua guri de bauturica, incearca sa spui cat mai multe. Nu-i asculta pe cei care iti zic ca esti plictisitor. Aia is doar niste invidiosi, ca doar tu esti cel care care face amosfera.

Nu agata. Hei! Esti in bodega cu un scop bine determinat: sa bei. Mult! Lasa dracu’ prostiile, stiu ca te crezi Fat-Frumos inconjurat de Ilene Cosanzene, dar dupa doua-trei pahare sticle ai mari sanse sa te combini cu Zmeul. Tine minte ca femeile devin mai frumoase direct proportional cu cantitatea de bautura ingurgitata de tine. Si Baba Cloanta atat asteapta, sa te prinda cu garda lasata.

Ce beau altii e mai bun. Se stie ca ce are altul e mai bun. Asa ca, acum, ca esti mai tare decat Tarzan poti incerca bauturile fermecate ale celorlalti. Cum observi ca e careva neatent la bautura, inseamna ca respectivul nu acorda respectul cuvenit licorii din pahar si merita sa fie penalizat. Salveaza-l de la rusine si acapareaza-i paharul. Nu va comenta, ca doar e un las incepator in ale bautului.

Nu condu pana acasa. Acum ca esti destul de cherchelit, in niciun caz nu trebuie sa conduci. De fapt, de ce sa pleci, cand masa e o perna atat de moale? Doar in bodega esti ca la tine acasa… mai bine zis in dormitor. Plus ca maine nu esti nevoit sa faci drumul intors pana in bar. Stii cat timp pierzi pe drum? Vreo doua beri.

Hai noroc!

4 gânduri despre &8222;Invata sa bei cu talent&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s